به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، استاندار آذربایجان شرقی، چهارشنبه شب در دیدار اعضای ستاد اقامه نماز استان، با اشاره به مشکل کمبود روحانی و مبلغ حوزوی در استان اظهارداشت: خلاء وجود روحانیان و مبلغان حوزوی در روستاها و نقاط دور دست استان را احساس میکنیم، در حال حاضر تعداد قابل توجهی از روستاها، مناطق دورافتاده و محروم آذربایجان شرقی از وجود تبلیغی و معنوی روحانیت بی بهره هستند.
احمد علیرضابیگی افزود: افزایش حضور روحانیت در نقاط مختلف استان، ترویج مبانی دینی و به خصوص امر نماز را در پی خواهد داشت؛ در طرح "یاوران نماز" باید شأن روحانیت به عنوان یک جایگاه مقبول اجتماعی، در نظر گرفته شود و به عبارتی متولی اصلی طرح یاوران نماز، روحانیت است.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه فعالیتهای ستاد اقامه نماز در سالهای گذشته با برکات و آثار ارزشمندی همراه بوده، ابراز داشت: فراهم کردن بستر اقامه نماز اول وقت در مراکز دولتی از قبیل ادارهها، دانشگاهها، مدارس و مراکز نظامی اقدامی ارزشمند است.
وی با بیان اینکه بخشی از موضوع ترویج فرهنگ نماز مربوط به حاکمیت و مدیران دولتی و بخش دیگر مرتبط با نقش مردم در توسعه فرهنگ نماز است، گفت: باید محوریت و اصالت مسجد در ترویج فرهنگ نماز تبیین و جایگاه روحانیت در این مسأله تعریف شود.
طرح تخصص آموزش نماز با حضور طلاب تبریزی
اسدالله ضیایی هم در ادامه این مراسم طی سخنانی با اشاره به برنامه های ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی گفت: بیش از 66 هزار نفر در کارگاههای آموزشی و برنامههای فرهنگی ستاد اقامه نماز حضور داشته اند.
رئیس ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، طرح های آموزش مروجان نماز، هجرت، آموزش نماز شایستگان، معراج و مفتاح را از دیگر برنامه های این ستاد برشمرد و گفت: طرح معراج برای تربیت طلبههایی است که تخصص آموزش نماز را ندارند این افراد به صورت دراز مدت برای مربیگری تربیت می یابند؛ طرح مفتاح نیز با هدف آموزش کوتاه مدت ویژه طلاب مدارس علمیه اجرایی می شود.
ضیائی برگزاری مسابقات کتاب خوانی، تالیف کتاب نماز، نشست دانش آموزی، نشست دانشجویی، نشست خانواده، مسابقه مکاتبه ای نماز و طرح هادی را از دیگر برنامه های این ستاد عنوان کرد.
وی در پایان تصریح کرد: 63 دستگاه اجرایی استان آذربایجان شرقی در امر نماز مورد ارزیابی این ستاد قرار می گیرند.